Voor ons draait alles om de details van de unieke prints. Wij zoeken niet naar kant-en-klare motieven via portaalsites of huren externe freelancers in die vervolgens massaproducten voor ons produceren. Het proces van een nieuw ontwerp is van het grootste belang voor elk individu in ons team. Van de keuze van het thema tot het soort bedrukking en de gebruikte kleuren, wij vinden regelmatig boeiende nieuwe ideeën voor u. Wij besteden aandacht aan uw feedback, want niet alleen onze normen liggen erg hoog. De deels met de hand getekende T-shirt-graphics van Oldskull® spelen in een andere klasse door de vele details en vaak unieke ontwerpelementen.

Oldskull kunstwerk

Onze ontwerper vergelijkt zijn creaties graag met een kunstboek van een kunstenaar, en dat maakt onze motieven volgens ons zo divers. Hele thematische gebieden worden bedekt met verschillende motieven in de vorm van collecties, of klassieke kunstwerken uit voorbije tijdperken worden opgenomen en opnieuw geïnterpreteerd. Dit resulteert in authentieke T-shirtmotieven die zijn gerealiseerd in de onmiskenbare Oldskull stijl. Wij noemen onze stijl graag NEW AGE VINTAGE:

  • stijlvolle, typografische elementen,
  • verschillende coole doodskop motieven,
  • Race, Tattoo en Motobike thema's,
  • gedetailleerde afbeeldingen in fotokwaliteit op onze Express Collection,
  • Japanse tekens met een duidelijke boodschap. Maak je geen zorgen, we kunnen je over bijna elk personage vertellen! We gebruiken geen betekenisloze reeksen symbolen waarvoor je je zou moeten schamen. オールドスカル zul je vaker tegenkomen en betekent bijvoorbeeld Oldskull.
  • Dit alles verpakt in een eigentijdse vintage & retro look.

Wij mengen verschillende culturen en komen tegemoet aan de smaak van verschillende voorkeuren. Er is er één voor iedereen - verzamel ze allemaal!

28 april 2022